Hot n' Cold 24/3 2010

* Robert Pattison
* Cheryl Cole- Fight for This Love
* Palt
* Microsofts kundservice
* Edward Cullen (ni vet vad vi menar ;)
* Sandras velour-dress a la JLO från Primark
Det blev inget cold idag livet leker i brittanien :D

New Moon

Nu ska vi se New Moon vilken vi inhandlade idag, ska bli spännande.
Jag och S har ätit palt och dansat på takterassen.
K har ont i huvudet men fick ragg på NI- intervjun.
Nu blir det kladdiskakis och dreggel framför filmen.
KRAM
Astrid

Robert Pattinson

Nu kan jag och Sandra dö lyckliga för vi har sett mannen, myten, legenden - ROBERT PATTINSON! Vi skyndade oss efter jobben för att hinna till filmpremiären av Remember Me på Leicester Square. Möttes av typ 1000 skrikande tjejer och där stod han. SÅ.JÄVLA.SNYGG!!  Tog med ett sånt där hårt filmplakat också när vi gick hem så nu pryder den vår fina fejköppnaspis. Nu ska jag gå och hjälpa A att färga håret innan hon blir smått irriterad på mig haha!

xoxo//Klara

helgens bravader

Helllloooooo alla våra miljontals bloggläsare där ute! It's Klara, bitch! Tänkte ge en liten update. I helgen var våra kära vänner Sara och Sandra här och hälsade på oss, det va väldans mysigt!!  På fredag kväll kom dom och då gick vi och käkade italienskt på en mysig (Saras favoritord) restaurang i Notting Hill och sen gick vi till deras hotellrum och chillade galet! På lördagen gick vi runt på Portobello Market och jag, Sandra och Sara drog sen in till Oxford Street medans Asse och Sandra (ej björnen) satte sig o rökte vattenpipa i Bayswater. Därefter blev det utgång på Arts Club i Notting Hill!! På söndagen gick vi till en pub i Bayswater och käkade frulle/lurre på en pub, det va gottiz! Drog sen in till Camden, sen powernap at our place och tillslut indisk buffé. Väldigt mysig helg och vi kommer sakna er!!  Ni får komma snart igen! :)

Idag har vi vart workingclass heroes och slitit hela dagen lång på våra jobb! Skulle in till Ikea sen och köpa på oss lite grejjor. Frågade en på jobbet hur man tog sig dit och han sa att det skulle ta en halvtimme och gav mig vägbeskrivning och hela köret. Slutade med att jag drygt två timmar senare och smått irriterad mötte upp A och S som redan handlat klart. Sen fick jag bli skjutsad i shoppingvagn i Ikeagångarna av A, det var desto roligare höhö! Imorrn blir det biotisdag wihoooo med Shutter Island. Kommer säkert få många mardrömmar men det e det värt! Sen i helgen kommer Abeli :)

xoxo// Klara

Uppdatering till våra älskade bloggläsare 2.0

- Bloggen går trögt just nu men vi har så fullt upp med att jobba för tillfället, vi måste ju tjäna ihop lite pengar så vi kan få varsitt paket nudlar per dag!
- Då ska vi se nu hur allt ligger till... Jag fortsätter på mitt kära IPSOS-MORI som telefon intervjuare och det går helt okej, är inte direkt deras employer of the week än men kanske snart så! Har kommit fram till att det inte alls är min grej att gå upp tidigt, när klockan ringer kvart över fem ja då fan är man inte levande, men man måste jobba för att överleva om man inte heter Hilton i efternamn.
- Klarre har provjobbat en vecka på sin kära second hand boutique och det går bra, hon får sortera bland gamla kläder och fixa i skyltfönstret (ni kan väl gissa att hennes underbara rumskamrater är smått avis!)
- Astrid rockar arslet av sig på Sitel och imorgon är det casual friday, om man ändå hade ett jobb där man har casual friday...

Men shit vad klockan gick fort, nu ska jag möta upp Astrid i Old street då hon ska på en väldigt viktig intervju men det får ni inte veta vad det handlar om ännu!

Tjingeling!

xoxo
Sandra


Uppdatering till våra älskade bloggläsare

Tänkte att en liten uppdatering skulle göra gott för våra kära bloggläsare:

- Jag har gått och blivit förkyld, så sitter hemma i sängen med musik i lurarna och chattar med Maria på facebook, hardrock life!
- Jag började på Ipsos-Mori igår, håller på med en marknadsundersökning om läkemedel då jag ringer omkring till svenska läkemedelsinköpare, har varit med om roligare om man säger så...
- Klara börjar provjobba på en second hand butik nere på hörnet på måndag med en gumma(?), vi önskar henne all lycka till!
- Astrid har börjat jobba med kundservice för Microsoft, så hon kommer sitta hela dagarna och svara på mail och spela playstation och umgås med alla spellevinkar, är lite avis om man jämför med mitt jobb...
- Vi ska göra lasagne ikväll, vi får ju vår första lön i london och det måste man ju fira med lite "lyxig" mat, inga mer nudlar. Sen blir det hemmakväll för mig och Assebrasse med snacks framför bra brittisk tv medan Klara drar ut med sin gamla klasskompis för en night on the town.
- Imorgon blir det såklart Melodifestivalen på Svenska Kyrkan, kan ju inte missa den spännande andra chansen! Jag hoppas på Pauline och Alcazar!
- Får inte glömma att vi var på vår favoritbio i tisdags och såg A Single Man i tisdags, skitbra film och Colin Firth är fan kung!

Så får vi ju inte missa att våra kära vänner Sandra och Sara kommer och besöker oss på fredag vilket ska bli roooooooligt! Frågan är bara vad vi ska hitta på då?



xoxo
Sandra


Green Onions




Hot n' Cold 3/3 2010

* Att det har börjat blomma i hyde park

* Att Sandra & Sara kommer om ca 1 vecka, Jippie!

* Första lönen på fredag + våra nya bankkort från Lloyd´s TBS (harrods here we come)

* Ryanair

* Konservköttbullar

* Att hela spanien har debatter i våran skrubb till kök

xoxo

Astrid & Sandra


RSS 2.0