Utgång!

Hej alla glada bloggläsare!

Snart bär det av till arts club i notting hill! Så nu blir det bacardi och svenskt lösgodis innan vi tar på oss våra högklackade skor och drar ut i london natten!

xoxo
Sandra

The Lovely Bones

Kom just hem från en skitbra film som vi såg på vår stammisbiograf (har vart där 2 gånger..hosthost) i Notting Hill. Fick veta att det är där Julia Roberts och Hugh Grant spelar in en scen i Notting Hill också. Me like! Filmen var jättejättebra, så värd att se!!!!


xoxo//Klara


Hot n' Cold 22/2 2010


HOT

* Tescos egna vin
* Att Hanniz och Matz kommer på fredag
* Ärtans dansmooves

COLD

* IPSOS MORI
* Att våra roomates lagar för god mat medan vi lagar snabbnudlar
* den ständiga hasch/rökelse/ruttenfisk lukten som härjar i vår trappuppgång...


Videoblogg 2



xoxo// Ärtan, Quasi, Trashy Lingerie

Hot N' Cold 17/2

HOT:

- Att solen tittade fram idag

- Tisdagsbion på mysigaste biografen i stan! 3.50 pund kallar vi ett kap!

- Guldkassen

COLD:

- Valentine's day (the movie)

- Quizmastern på the dukes

- Att ingen fått jobb än!

- Guava Talent Management



xoxo
Klara, Astrid och Sandra

Tisdagsbio


Klara är och duschar, snart ska vi göra en skål nudlar (andra gången det blir nudlar för mig idag, varierad kost?) och sen tar vi oss till Notting Hill för att se Valentine's day. En film helt i min och Klaras smak, sen får vi se om Astrid även fäller en tår.

xoxo
Sandra

POP QUIZ





Igår kväll var vi på Annicas jobb, en pub i south kensington. Kvällen till ära var det quiz som hölls av en jobbig brittisk man som var slående lik Jesus (alltså personen, inte sängen). Vi tre, Ylva och Helena bildadade ett lag, vinnarna skulle vinna öl för 40 pund så vi blev på en gång väldigt tävlingsinriktade!

Vi upptäckte ganska snart att Jesus frågor inte var de lättaste för oss nyblivna britter. Svaren började seriöst, men blev sedan Harry Potter och Laddergoat. Men till slut vann vi ändå nåt, en påse M&M som tröstpris till kvällens sämsta lag.
Trots förlorandet var det en trevlig kväll och vi får se om vi ger det ett andra försök nästa vecka.

xoxo

Sandra och Astrid


Alla <3's dag


Vi var glada trots brist på dejter och visade stolt upp dagens outfit

promenerade till vårt nya favorit ställe...

..... Cupcake Emporium!!!

vi åt varsinn choklad&vanilj cupcake med creamcheese frosting, yummie

det var galet gott och galet sött

efter frukosten gav vi oss iväg mot portabello market, klara vill visa upp sin Sienna miller päls, snygg va?

Sandra läser busskartan som en äkta londonbo

Väl framme på marknaden klämde vi på massor av fina smycken, klockor och väskor men köpte tyvärr inget, we are on a tight budget you know. Efter marknaden köpte vi minipizzor med spenat/champinjoner vilka vi slukade innan vi gick och storhandlade på Tesco (hittade nya nudlar, 10 pence för 1 paket helt sjukt billigt).

xoxo

Klara, Astrid o Sandra


Our house


så här såg det ut när vi just hade flyttat in, kaos

Sen kom vi på att det vore mysigt att tända ljus

Vi "organiserade" även garderoberna

och upptäckte vår utsikt, klara tycker det ser ut som ngt från vänner

sen märkte vi att om man sitter väldigt nära väggen i en säng, eller lutar sig en bit ut från fönstret ser vi faktiskt parken.

sen satte vi upp lite bilder på väggarna...

... tände lite fler ljus och kände oss som hemma!

xoxo

Astrid, Sandra o Klara

 


Husesyn



Här får ni en liten rundtur i vårt lyxiga residens!

obs. ignorera att A har typ värsta mansrösten ever och att K är obehagligast i världen obs.

xoxo

Astrid, Klara o Sandra

Cupcake emporium



Nu drar vi och käkar cupcakes till frukost
Ikväll kommer det även upp ett videoinlägg, missa för guds skull inte det!

xoxo

Sandra, Astrid o Klara

Takterassen


The roof

The view

The maniac

På allmän begäran kommer här lite bilder på vår oerhört lyxiga takterass.

xoxo

Astrid, Klara, Sandra o LC


The bachelorpad



Vårt fin fina hus!
ps
spana in takterassen!

HOT N' COLD 14/2


manboy

HOT:

-Doublecheesburger på Golden M

-Bartendern på Slim Jim's

-Svenska kyrkans melodifestivalen (speciellt manboy)

COLD:

-Svenska kyrkan

-Hostel 639

-Pims n' lemonade

OBS astrid protesterar mot att svenska kyrkan är på hot, inte okej OBS

OBS Klara protesterar mot att Ben inte är med på listan OBS

xoxo

Klara "mucus, skojarn, omständig, 12-årig pojke" Hallerström
Sandra " no no, Subway, The giant, svagt G i Engelska, controlfreak" Björling
Astrid " storyrteller, born comedian, FC" Andersson
Little C "masochist, smygbög, chucky, schlagerlover" Lejonet


RIP MCQUEEN

Igår när jag och astrid vandrade på lyxgatan i London så kom det fram en reporter utanför Alexander McQueens affär och berättade den hemska nyheten att Alexander begått självmord hemma i sin lägenhet för nån timme sen. Det var en stor förlust för modevärlden och även resten av världen, ett geni som stack ut med sin design och idéer. Han kunde skapa en helt ny värld med hjälp av smink och kläder, och vi kommer sakna att inspireras av hans olika verk.  



RIP

Slim Jims

Det blev ingen träff med maggan igår kväll (blir nog fika med henne på lördag ) istället var vi på en jättemysig bar som heter Slim Jims (tack för tipset sara & Maria) det låg typ nära liverpool. Där var det super trevligt och det spelades grym musik ur en jukebox, vi träffade massa trevliga människor och kom hem traskandes vid 4-snåret. 

Idag ska vi som vanligt söka jobb, men alla är galet hungriga nu så det blir en skål currynudlar innan vi drar ut. Håll tummarna för att vi får jobb/intervju eller ngt idag!

I helgen ska vi för det första se melodifestivalen på lördag och sen på söndag ska vi fira kinesiska nyåret i chinatown- ska bli riktigt kul.

puss på er 

Astrid  

Thursday

Nu sitter vi har pa ett internetcafe for att soka lite jobb och annat skojjsigt. Kanns jattekonstigt att inte kunna trycka pa a,a,o(med prickar). I forrgar var vi i Covent Garden och traffade en irlandsk kille vi traffat pa tunnelbanan. Gick till en pub som hette The lamb and the flag eller nat sant, fortsatte sen till en nastan helt tom pub/club dar vi blev bjussade pa moet (!) och sen till ett stalle som hette O'Neills. VALDIGT kul kvall! Snart ska jag traffa Felicia fran gamla skolan och sen ikvall ska vi traffa Sandras kompis Maggan :)
XoXo KLARA!!!!!!!!

Vecka 1

Idag har det gått en vecka sen vi flyttade till london, anniversary! Har äntligen fått igång internet i rummet/lägenheten och kommer förhoppningsvis uppdatera oftare.

Köket i lägenheten är ganska snuskigt och igår fattade vi inte hur spisen funkade så det tog oss typ 2h att koka snabbnudlar, jävligt lyckat. Tänker fortsätta att tjata om att vi har takterass med utsikt över Hyde Park bara för att. Det bor massa spanska tjejer här, någon har hängt upp en 1-meters salmi i köket, mysterious...

Igår sökte klara jobb på notting hill bokhandeln, hon ville bara att alla skulle veta det!

Vi söker jobb varje dag och alla är super trevliga här, ikväll ska vi ut och ta en öl med en irländare som hjälpte oss att hitta rätt buss häromdan, på torsdag ska vi ut och ta en drink med sandras kompis och på fredag tänkte vi hinna spana in ngn livespelning. På söndag är det ju alla hjärtans dag så då tänkte vi vara lite töntiga och gå och se en romantisk komedi på bio, mitt bland alla kära paren. Juste på lördag ska vi självklart till kyrkan och se melodifestivalen (emot min vilja), religion here we come.

I förrgår storhandlade vi mat, typ bara konserver och snabbnudlar (mest snabbnudlar) det blev galet billigt typ
24£ för MASSA mat. Så nu ska vi leva på nudlar i några veckor framöver.

I söndags var vi i camden och shoppade upp lite pengar som vi inte har, klara köpte en sjuktfin "siennamiller" päls och sandra ett moschino skärp, vi åt även galet god mat och blev attackerade av duvor med böldpesten kombinerat med herpes.

Vet att vi har lovat att lägga upp bilder och det ska vi göra snart men internet uppkopplingen är inte den bästa här så hinner/orkar nog inte med det i kväll.

Nu ska vi väckan Sandra och smälla i oss en skål currynudlar.

puss och kram

Astrid & Klara


Dag 3

Star inne pa apple-store pa regentstreet for andra gangen for att fa gratis internet, har i london gor vi allt for att spara lite slantar. Igar var vi ute och at indiskt och gick sen till en italiensk pub och drack super gott rose-vin. Igar kvall flyttade det in en till gast i varat rum han ar fran sicilien och heter typ juan-carlo, tycker lite synd om honom att han delar rum med oss eftersom vi ar sa himla stokiga.

Idag har vi sokt lite butiksjobb och ska snart aka ut till ett kopcentrum och soka lite fler, nu borjar "vardagen" flyta pa battre och battre for var dag som gar. En sak som dock ar jobbig ar att det inte finns ngt varmvatten pa hostlet har stora planer pa att dra till ett badhus for att fa duscha lite varmt.
Vi har tagit massa tontiga bilder och gjort spannande video-klipp som vi ska ladda upp sa fort vi far mojlighet.
Hoppas alla ni har det bra hemma i sverige!
kram kram
-Astrid

RSS 2.0