Dag 3

Star inne pa apple-store pa regentstreet for andra gangen for att fa gratis internet, har i london gor vi allt for att spara lite slantar. Igar var vi ute och at indiskt och gick sen till en italiensk pub och drack super gott rose-vin. Igar kvall flyttade det in en till gast i varat rum han ar fran sicilien och heter typ juan-carlo, tycker lite synd om honom att han delar rum med oss eftersom vi ar sa himla stokiga.

Idag har vi sokt lite butiksjobb och ska snart aka ut till ett kopcentrum och soka lite fler, nu borjar "vardagen" flyta pa battre och battre for var dag som gar. En sak som dock ar jobbig ar att det inte finns ngt varmvatten pa hostlet har stora planer pa att dra till ett badhus for att fa duscha lite varmt.
Vi har tagit massa tontiga bilder och gjort spannande video-klipp som vi ska ladda upp sa fort vi far mojlighet.
Hoppas alla ni har det bra hemma i sverige!
kram kram
-Astrid

Kommentarer
Postat av: Maria

Va härligt det låter ändå! Hoppas ni blir bästis med juan:) Va finns det inge varmvatten stackare?! Ska det vara så eller är det bara temporärt?



Va bra ni verkar ha det ändå:)Ni verkar ha anpassat er någorlunda tycker jag. Ha det fortsatt bra o hoppas ni får någe av jobben!

Jaaaaa lägg upp mycket bilder!! :D puss puss på er! <3<3<3



2010-02-03 @ 18:11:16
Postat av: Hillle och granarna

Hej HEj ni lilla tjej(er) Vi sitter och läser eran blogg och saknar er, mest astrid men det är för att hon är min bästaste kusse .. mammi hälsar massa till er och är sjukligt inpad över att ni bor nära hyde park :D puss och kramis <3<3<3<3<3 anne har fixat evas partylista.. vi har 12 h med musik.. ;P WONDERBAR!! Klällen kommer aldrig ta slut!

2010-02-06 @ 00:17:56
Postat av: Anonym

kan ni skriva lite oftare!

2010-02-08 @ 16:01:00
Postat av: Eva

Hej Astrid!



Synd att du missade min fest i lördags! Hanna lurade mig totalt. Såå kul. Och Anne var som vanligt en klippa at luta sig emot. Hon fixade det mest smarriga efterrätterna. Vi dansade till kl 3. Nu är det vardag här i Uppsala och vi äter rester från kalaset.

Hörde av Hanna att ni har en takterrass! Inte illa. Vi är alla nyfikna på ert liv i London och hur ni bor. Här är allt som vanligt. lycka till med jobbsökeri! Kramar Eva 50+



PS: se upp i trafiken! en kompis till Jojo dog häromdagen när hon blev påkörd av en bil i London



2010-02-08 @ 19:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0